Anneler Günü için Hediye Seçenekleri

Annelerimize anneler gününde sunabileceğimiz hediye seçenekleri Anneler günü için hediye seçenekleri yazımızda verilmişti. Fakat bizim için en değerli varlıklar olan bu insanlar için annelerimiz için birkaç bişey daha söylemeden edemeyeceğiz.

Şöyle bir söz var ve anneliğin annelerimizin ne kadar güzel, ne kadar önemli olduğunu olduğunu gayet iyi anlatıyor: “bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, söyleyeyim: Annemdir.”// Abraham Lincoln. Belki biliyorduk ama tekrar hatırlamış olduk annelerimizin değerini. Hiçbir şey yapmasanız bile daha önce de dediğim gibi küçük bir tebessüm yeter yakmaya ana yüreklerindeki ateşleri.

Sevgililerimiz olur, âşık oluruz, ilişkilerimiz dostlarımız arkadaşlarımız koca bir hayatımız olur ancak nasıl olur da anneler unutulur nasıl olur da bu günlerimize ulaşmamızı sağlayan o melekler unutulur. Evet değer verelim onlara, bizler için ne kadar önemli olduklarını hissettirelim, sevgimizi saygımızı gösterelim hediyelerin en güzelini kalbimizi verelim onlara sevgimizi yüreğimizi… Çünkü onlar bizim her şeyimizdir. Aşklar biter, sevgililer terk eder belki ama analar asla. Kimse ağlamasa sizin için emin olun görmeseniz de duymasanız da anneleriniz ağlıyordur ve siz ne kadar ilgisiz olsanız bile onlar ağızlarından sizin için, evlatları için hayır dualarını eksik etmezler, hiç şüpheniz olmasın. Sağlıcakla kalın mutluluğa belki en basitinden bir küçük tebessümle adım atın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar