2010 Babalar günü için Baba Hediye Seçenekleri

2010 babalar gününe yaklaşık 2 hafta kala markalar ve firmalar reklamlarını yapmaya, babalar günü kampanyalarını müşterilerine duyurmaya başladılar.Babalar günü hediyesi Babalarımızın bu özel gününde bizlerinde yapması gereken hoş bir sürpriz ile onların gönüllerini fethetmek elbette. Babalar günü hediye seçeneklerine geçmeden önce 2010 babalar günü ne zaman diye sorguluyor olabilirsiniz. 2010 babalar günü 20 haziran pazar günü kutlanacak.

LG den babalara Özel LCD Tv kampanyası

Dünya Kupası Öncesi babalar gününe özel 3D LG tv kampanyası başladı. En ince stadyumu evinize getiriyoruz diyen LG’nin 2010 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) tüm TV kategorileri arasında en önemli ödül olan “En İyi Yenilikçilik Ödülü”nü (Best of Innovations) ve “2010 Reddot Tasarım Ödülü”nü kazanan LG Infinia LX9500 öncü modeli, Babalar Günü için değerlendirilmesi gereken bir hediye seçeneği.

Babalar Gününde Denizlere açılıp Maviliklerin ve Tarihin tadını çıkarmak isteyenlere

İstanbul Ahırkapıda bulunan BW Cidatel Hotel sizi babalar gününe özel babanızla birlikte tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.

Şömine restaurant ve bahçesinde,11:00 - 14:00 saatleri arasında düzenlenecek Babalar Günü brunch'ında, zengin kahvaltı büfesi, sahanda yumurta, ev yapımı poğaçalar, zeytinyağlı çeşitleri, salatalar, meyve ve tatlı büfesi, barbeküde yapılan piliç külbastı, köfte ve sucuk, limitsiz çay-kahve ve meşrubat sizleri bekliyor.

Otel İstanbul'un sayılı S belgeli butik otelleri arasında bulunmaktadır. Aynı zamanda, BW The President Hotel'de, BW Citadel Hotel'in bağlı bulunduğu grubun diğer otelidir.

Babalar Günü Brunch'ı kişi başı:44 TL
(0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş yüzde 50 indirimlidir)
Fiyatlara KDV dahildir.

D'S Damat Babalar günü Fırsatı

Erkeklerin vazgeçilmez markalarından biri olan D'S Damat da babalar gününe özel kampanyalarında Babanıza en baba hediye sloganıyla alternatif hediye fikirleri sunuyor.

Kampanya ise şu şekilde: 150 Liralık al, 100 Lira öde. Üstelik dilediğiniz 79TL’lik D’S saat hediye

D’S Damat, İlkbahar/Yaz 2010 sezonunda şıklığına özen gösteren babalara özel birbirinden farklı model ve kalıp seçenekleri sunuyor.

3 Haziran’dan itibaren D’S Damat mağazalarından yapacağınız 150 Liralık alışverişinize 100 Lira ödüyor ve üstelik 79 TL değerindeki birbirinden şık dilediğiniz D’S saati de babanıza hediye ediyor.


Hediye Seçenekleri Blogumuz Babalarınızla birlikte sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar