Hediye de Emek ve Orjinal Hediye Fikirleri

Hediye hediyedir derler. Hediyenin büyüyü küçüğü olmaz da derler. Bazen bu böyle olmasa da derler kimileri. O zaman neden hediyenin pahalısı var ucuzu var neden seçemiyoruz hemen kısa yoldan en basitinden bir hediye diye sorabiliriz kendimize. Çokda kolay olmuyor değil mi hediye seçimi?

En güzel hediye şüphesiz emek verilerek hazırlanandır. Sevginizi göstermek için yaratıcılığınızı ve de emeğinizi ortaya koymanızdır en güzeli. Mesela sevdiğiniz için sigarayı bırakma büyül bir emektir, alkol kullanıyorsanız kullanmamak büyük bir emektir (Bu konu değişkendir) . Bunun neresi emek derseniz elbette emek çünkü bu işler o kadar kolay değildir. Yani alışkanlıklardan vazgeçmek. Sonra onun ne kadar kıymetli olduğunu hissettirin ona. Şimdi size küçük ve orjinal bir hediye seçeneği sunalım.

Mukavvalardan veya kontrplaklardan en basitinden bir kutu yapmayı biliyoruzdur ki okula gitmesek dahi bunu öğrenmek iş değil sonuçta. Gidip gerekli malzemeleri alın ve planlı bir şekilde en güzelinden ona bir mücevher kutusu yapmaya çalışın. Ama bunun için zaman gerekir ki bunu ta en başından ayarlamalısınız. Sonra kutunuzu yaptıysanız sıra için bir şeyler koymaya gelmiş ya da onu güzel bir şekilde kaplamaya gelmiş demektir. Artık bu devirde şair olmaya lüzum yok internette vs yerlerde gereğince kaynak bulunmakta ve siz bunlardan yaralanıp şöyle güzel bir şekilde o şiirlerden bir tanesini yazıp kutunuzun içine koyun. Daha sonra onu hediye paketi haline getirin ki hediyeniz hediye olsun. İşte buna sevgiliye hediye hazırlamak denir. Bakın size tavsiyem hediye kutunuza sadece şiir koyup kapamayın içini doldurun mesela sevgiliniz şekerleme çikolata vs seviyorsa onun en sevdiği şekerlemelerle doldurun. Açınca sürpriz içinde sürprizlerle karşılaşmak hoş olacaktır.

Bunun dışında hazır kutulardan yola çıkmışken yine çok güzel bir şekilde iç içe girebilen dört beş tane kutu ve kutucuklar hazırlayın. Tabi hediyenizi yine paketlemeyi hatta üzerine küçük bir çiçek eklemeyi unutmayın. Evet, en son kutunun içine onu çok sevdiğinizi yazın. Bayılacaktır. Kutuları birer birer açtıkça sonuncusunun içinde acaba ne var diye merakı tavan yapacaktır. Ama size bir de uyarım olsun sakın bu işi abartmayın sonra kız arkadaşınız bu en son kutunun içinden pırlanta yüzük var düşüncesine falan kapılırsa bu onun için bir hayal kırıklığı yaratabilir. Ki eğer evlenmeyi de düşünüyorsanız aynı şekilde bu dediğimi uygulayabilir ancak yine de yüzük o kutularda olmasın böylece daha heyecanlı ve gizemli olur. Siz de sevdiğiniz de muhteşem bir gün geçirmiş olursunuz böylece. Sloganımız yaşasın hediye vermek..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar