23 Nisanda Çocuğunuza Çocuklarınıza Hediye

Bugün 23 Nisan. Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı. Bugünde çocuğunuzu sevindirin, onu mutlu edin bir hediye alın. Ne hediye alabilirim diyorsanız şimdi sizlere çocuğunuzun yaşına göre birkaç öneride bulunacağım. Bunu çocuğunuza Atatürk sevgisini ve de bu bayramı aşılamak için bir fırsat olarak kullanın ki çocuğunuz bu bilinçle büyüsün.

Çocuğunuz eğer çok küçükse tabiî ki bugüne özel ona bir hediye almanızın pek bir anlamı yok. Ancak çocuğunuz hediyeden anlayacak yaştaysa tutun elinden ve kutlamalara götürün sosyal bir ortam ona iyi gelecektir. Bu büyük bir hediyedir. İkincisi onun istediği bir şeyi alın mesela BEN10 oyuncağı mesela barbie bebek falan, oyuncak araba, aa bu arada özellikle erkek çocukları için o uzaktan kumandalı helikopterler bir numaralı tercihtir. İnanın çok sevinecektir çocuğunuz. Eskiye göre günümüzde çok daha fazla seçenek var aslında çok daha fazla arzu edilebilir ürün var. Olağanüstü alışveriş merkezleri ve mükemmel ürünler var çocuklar için. Eğer çcuğunuz biraz daha büyükse onu buz pateni kaymaya götürebilir, go kart yapmayı teklif edebilir hatta başka şehre bile götürebilirsiniz.

Bu yer özellikle Ankara olursa çok daha müthiş olacaktır. Çünkü bu bayramın temelleri Ankara’da atılmıştır. O eski meclisi çocuğunuzla gezebilir ona tarihi anlatabilir, bu tatili armağan eden büyük önder Atatürk’ü ziyaret edebilir ve bu yolla ona büyük bir bilinç aşılayarak güzel bir hediye vermiş olabilirsiniz. Bu sadece bugüne özgü değil elbette. Bu onun ömür boyu sahip olacağı iç dünyasında güzel ve önemli bir yere sahip olacak anıdır.
Ayrıca ufaklıklar kıza da bilir. Anneler gününde hediye alınıyor da babalar gününde hediye alınıyor her gün hediye alınıyor da neden bizim günümüzde alınmıyor diye içten içe kızıyor olabilirler de. Bunu da göz önünde bulundurmanızı temenni ederek bol hediyeli günler diliuorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar