Sevgilime Nasıl Bir Hediye Alsam

Hediye en çok kimlere alınır? Tabiî ki sevgiliye. Sevgiliye hediye kavramından ilk olarak bayanı ele alalım. Çünkü erkekler bu konuda çok daha araştırmacı ve sevgilisine hediye seçmek konusunda çok daha sıkıntılıdır. Bir kadına alınabilecek en güzel hediye şüphesiz çiçektir. Beyler lütfen dikkat! Aldığımız herhangi bir hediyenin yanında mutlaka bir çiçek almayı unutmayın. Bu bir tane de olabilir bir buket de. Orası size kalmış. Ama lütfen unutmayın çok önemli. Çiçek ve kadın arasında nasıl bir kimya nasıl bir çekim vardır bilinmez ama sonuç itibariyle kadınlar çiçekleri çok seviyorlar orası aşikâr.

Mesela durup dururken yani ortada hiçbir kutlanacak gün yokken gidip sevdiğinize çiçek almanız onu çok mutlu edecektir. Ne demiştik sürprizlerle dolu olun. Kız arkadaşınız yanınızdayken çiçek alıp vermeyin. Bunu kesinlikle yapmayın demiyoruz elbette bunu da yapabilirsiniz ama sizce de görmemesi daha iyi olmaz mı yani sürpriz olması açısından? Bir taşla 2 kuş vurmak misali belkide.

Gelelim erkek sevdiklerimize. Bu arada siz bayanlar lütfen sevgilinize çiçek almayın. Çünkü bu onun için hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Belli etmese de sevdiğiniz bu durum pek hoşuna gitmez. Çiçek olan sizlersiniz. O zaman bırakın da erkekler, beyler size çiçek alsın.
Ayrıca hediyenizi ve çiçeğinizi verirken sevdiceğinize güzel sözler söylemeyi de ihmal etmeyin hoşuna gidecektir. Ha olur da ben söyleyemem ben beceremem diyenlerdenseniz eh artık ne yapalım elinizden geldiği kadar yine de deneyin. Zararlı çıkmazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar