Sevdikleriniz için Hediye Seçenekleri

Bugün anneler gününe özel pastanelerde çok güzel anneler günü pastaları gördüm. Ayrıca iyice yaklaştı anneler günü o bakımdan hemen sizlere kısa bir hatırlatma yapayım.
Atasay kuyumculuktan anneler gününe özel hediyeler fırsatlar var, maximum karttan aynı şekilde indirimler kaçırılmayacak fırsatlar var, yine alışveriş merkezleri hıncahınç doluydu bugün tüm mağazalarda çok güzel indirimler ve hediye paketleri bulabilirsiniz. Geç kalmayın aklınızda bulunsun.

Gökyüzünü sevmeyen yoktur zannımca mesela bir işletmeci mekânının adını Gökyüzü Pub Restoran koymuş. Belki bu mekânın yüksekte olmasının da bunda katkısı vardır ama yine de içinde bir gökyüzü sevgisi aramak gerekir. Yüce önder Atatürk’ün de dediği gibi istikbal göklerde elbette. İşte tüm bunları şöyle bir toparladığımızda yine bir hediye ortaya çıkaracağız. Bazı girişimciler anneler gününe özel hediye olarak uçuş yani uçakla uçmayı düşünmüşler ve bence oldukça da parlak bir fikir. Sonuçta böyle zevkler dünyada pek fazla yaşanmaz. Bu anneler günü için hazırlanmış uçakla uçmanın fiyatına gelince aslında anneniz için vermeye değecek bir para, 500 lira. Ancak şöyle bir durumda söz konusu bu zevki tatmak isteyenler ya da annesine anneler gününde uçuş armağan etmek isteyenler İstanbul’da olmalılar. Çünkü bu uygulama İstanbul’da yapılmakta.

Sadece anneler gününe odaklanmayalım elbette. Sırada babalar günü geliyor ve şimdiden bir şeyler bakmanızda fayda var. Sanırım babalar bu anneler gününü biraz kıskanıyorlar. Çünkü babalar gününün üzerinde hiç bu kadar durulmuyor gibi. Şimdiden onu da sevindirmenin yollarını arayın. Tabi biz elimizden geldiği kadar tüm aile için herkese hediye sunmanın sınırlanırını zorlayacağız. Anneye hediye, babaya hediye, dedeye hediye, babaanneye, anneanneye hediye, ablaya hediye, abiye hediye, ufaklıklara hediye… Vs. hepsini burada bulabileceksiniz. Misal babanıza güzel bir kol saati veya antikacılardan bir cep saati oldukça hoş bir hediye olabilir.

Ancak en güzel babalar günü hediyesi olarak veyahut en güzel anneler günü hediyesi olarak bu sene için olmasa da önümüzdeki yılları düşünerek sizlere en güzel tavsiyem şimdiden para biriktirmeniz olacaktır. E tabi bu çalışanlar için bir tavsiye. Bu biriktirdiğiniz parayla ülkemizde üretilen ilk elektrikli otomobili annenize veyahut babanıza hatta en güzeli bir tane alıp ikisine hediye etmeniz olacaktır.
Belki haberlerde veya gazeteler de görmüşsünüzdür. “İlk Türk elektrikli otomobil mia’dır.” Ünlü bir Türk tasarımcı Murat Günak ve Brightwell yönetim kurulu başkanı Alphan manas kurmuş oldukları ortaklıkla ilk Türk elektrikli otomobili üretmeye hazırlanadursunlar; Renault bu konuda oldukça sıkı bir çalışma yürütmekte ve geleceğin araçlarını üretmede oldukça kararlı. İşte bu açıdan şimdiden biraz bir köşeye para koymaya bakmalı ve gelecek yıllarda ebeveynlerimize geleceğin arabalarından almalıyız. Çünkü artan benzin fiyatları, çevre kirliliği ve küçülen kaynakları göz önünde bulundurunca bunun ne kadar kıymetli bir hediye olduğunu daha rahat anlayacaksınız eminim. Renault araba fabrikasının ilk elektrikli otomobilleri yolda ve çok yakında direksiyonları parmaklarınızın ucunda olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar