Bursaspordan Şampiyonluk Hediyesi

Bursaspor Bursaya muhteşem bir hediye verdi. Turkcell Süper Liginin Anadoludan çıkan 2. şampiyonu olan Bursaspor Lig tarihinin de 52.şampiyonu ünvanına kavuştu. Beşiktaşı Bursa Atatürk Stadında 2-1 ile geçen ve Trabzonspor ile Fenerbahçenin berabere kalması sonucu tüm Bursalıları sokağa döken Bursaspor, Fenerbahçeden hediye gibi aldığı şampiyonluğu ve şampiyonluk kupasını Bursa şehrine armağan etti. Tüm yolların kapandığı, binlerce kişinin sokaklara döküldüğü Bursada muhteşem şampiyonluk kutlamaları yaşanıyor. Bursada adeta yer yerinden oynuyor.

Fenerbahçenin Trabzonspor ile kadıköyde 1-1 berabere kalması şampiyonluk heveslerini kursaklarında bırakırken, Bursa maçının 2-2 bittiği yönünde yapılan bir duyuru tam anlamıyla skandal yarattı. Şampiyonluk kutlamalarına başlayan Fenerbahçeliler anonsun yanlış olduğunu öğrendiklerinde stadı adeta ateşe verdiler. Çıkan olaylar sonucu 2 fenerbahçeli taraftarın bıçaklandığı söyleniyor.

Bir zamanlar Beşiktaştan gönderilen Ertuğrul Sağlam ise “Adam gibi Adam” sıfatını tam anlamıyla hak ediyor. Bursasporu tarihinde ilk kez şampiyon yaparak Tarih yazan Ertuğrul Sağlam Tüm Bursaya haklı bir gurur yaşattı ve tüm Bursa Sağlam ile gurur duyuyor. Bir süper lig daha sona ererken tarihi bir şampiyonluk maçı ve tarihi bir şampiyonluk yaşadık. Bursasporumuzun Şampiyonluğu Tüm Şehre, tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu ve kalıcı olsun diyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar