Sevdiklerinize Muhteşem Hediyeler, Orjinal Hediye Fikirleri

Sevdiklerinize, sevgilinize, annenize babanıza vs. özel muhteşem hediyeler almak mümkün. Ancak bu alacağımız hediyeyi seçmekle mümkün. Piyasada pek çok ürün hediyelik eşya, a’dan z’ye hediyeler var. Amma velâkin size en uygun olanı seçebilmek; Alacağınız kişinin hayatınızdaki konumuna göre hediye seçimi yapmak; işte bu ustalık işi.

Hediye demek karşıdakine değer vermek demektir. Bunu vereceğiniz parayla ölçmemek bir erdemdir aslında. Çünkü her zaman para geçer akçe değildir. Sevgi ve saygı, en önemlisi emek hediyenin baş tacıdır. Hediye vermenin yeni raconudur. Böyle de argo konuştuğumuza bakmayın ama sizlere hediyeler konusunda tek yardımcı olacak veya daha bir naif değişle hediye seçme hususunda en orijinal fikirleri yaratıcılığı yakalama noktasında yardımcınız olacak bir özelliğe sahip bir sitedesiniz.

Evet, gelelim biraz da hediye seçeneklerine...

Annelerinize mutfakta yardımcı olacak birbirinden güzel şişe tıkaçları.

Kız kardeşe hediye..Kız kardeşiniz varsa ve eğer doğum günü ya da herhangi bir özel gün geliyorsa ona şöyle güzel bir günlük; ancak uyduruktan Çin işi çocuksu günlüklerden olmasın biraz daha havalı durursa çok daha güzel olacaktır.

Erkek kardeşe hediye..Erkek kardeşiniz varsa ki alınacak hediyeler yaşlara göre değişecektir ama yine de burada bu sitemizde gün be gün yeni şeyler bulacak ve illa ki işinize yarayacak bir hediye seçeneği bulacaksınız. Evet, erkek kardeşinize küçükse oyuncak araba, kamyon, damperli kamyon, oyuncak motosiklet vs alabilirsiniz. Eğer sizden büyükse yani abiye hediye alınıyorsa ona güzel gümüş işlemeli bir tespih alınabilir. Güzel bir dolma kalem, çelik bir çakmak, şık bir gömlek, parfüm veyahut her biri için ailenin her ferdi için şöyle güzel bir akşam yemeğine onları yemeğe çıkarabilirsiniz. Elbette bu o kadar dar kalmaz bu sabah kahvaltısı, öğle yemeği de olabilir. Adalara gezmeye gidebilirisiniz. Ama bizim buralarda ada yok derseniz eh ama hiç mi gidilip görülecek güzel bir yer yok; alın ailenizi ve felekten bir gün çalın derim.

Özelliklere hanımlara gelince; bu hanım, anneniz olsun kız kardeşiniz veya büyük anneniz, sevgiliniz ya da arkadaşınız, hiç şüphesiz çiçekler en güzel hediyedir onlar için. Ama her zaman çiçek alıp da hani başka bir şeyden anlamazmış da dedirtmeyin kendinize, aman diyelim! 
Neyse elbette hediye seçenekleri bu kadar kısıtlı değil daha pek pek çok tavsiyelerimiz olacak sizlere. Teknolojinin nimetleri sayesinde hediye seçenekleri de oldukça arttı. Hatta çığır açtı. Ama siz bu yoğunluk içinden bu hediye kargaşalığından sevdiklerinize en güzel en masum en nazik ve de narin hediyeyi almayı seçmeyi bilin. Çünkü hediye seçmek bir sanattır bu sebeple sizler de gösterin bu inceliğinizi. Ki bayanlar daha çok dikkat derler böyle şeylere. Belki ufacık bir hediyeden aklınıza bile getiremeyeceğiniz anlamlar çıkarabilirler. O bakımdan önem verin hediyelerinize çünkü bu önemin diğer ucunda sevdikleriniz bulunmakta.

Şimdi diyelim sevdiğinize bir kutlama yapmayı düşünüyorsunuz. Ya da sevgililer günü geldi. Hemen yaratıcı fikirlerinizi devreye koyun veya sitemize koşun. Bir iki arkadaşınızı da bu işin içine dâhil edin çünkü onların yardımına ihtiyacınız olacak. Bir sürü küçük kâğıt hazırlayın ve o kâğıtlara onu ne kadar çok sevdiğinizi yazın. Bir kutuya doldurun arkadaşlarınıza teslim edin. Siz sevdiğinizle bir köşede otururken onlar da gelip kız arkadaşınızın başından üzeri o kâğıtları atsınlar. Çok şaşıracaktır ve çok da mutlu olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar