Yılbaşı için Sevdiklerimize Hediye Seçenekleri

Malum önümüz yılbaşı ve yaklaşık 2 haftalık bir süre sonra yepyeni bir yıla 2011 yılına adım atacağız. Tabiki yılbaşını şirinleştiren, eğlenceli hale getiren noktalardan bir taneside sevdiklerimize alacağımız hediyeler, sevdiklerimizden alacağımız hediyeler. Yılbaşı için hediye seçenekleri ni düşünecek olursak bu konuda elbetteki hediyeyi alacağımız kişiye, o kişinin hayatımızdaki konumuna göre değişiklik gösterecektir.

Şimdi biraz yılbaşı için sevdiklerimize alabileceğimiz hediye seçeneklerinden bahsedelim;

Hediye alacağımız kişi sevgilimiz ve bayan ise tavsiyemiz peluş terlik. Evet bir şirin bir peluşu her zaman alıp bayilbasi-hediye-secenekleriyan arkadaşımıza, sevgilimize rahatlıkla hediye edebiliyoruz. Ancak bunun terlik olan ve gündelik hayatta da kullanılabilen versiyonu çok daha anlamlı olacaktır. Özellikle yılbaşı gibi Kar, soğuk hava, kış hislerinin içimizde uyandığı ve içimizi titreten günlerin başladığı şu günlerde sevdiğimize peluş terlik almak hem anlamlı hemde çok şirin olacaktır. Tabi bu sevdiğimizin illa sevgilimiz olması da gerekmiyor, bir annemize ablamıza, yeğenimize, kuzenimize yılbaşı hediyesi olarak şirin bir peluş terlik hediye edebiliriz.

Eğer hediye alacağımız kişi erkek ise o zaman da peluş terlik yerine biraz daha ciddi olabiliriz. Yine terlik alabiliriz ancak bu tuttuğu futbol takımının terliği neden olmasın. Erkekler bu gibi şeylerde ekstra bi mutluluk yaşarlar. Sevgilim Galatasaraylı ama bana Beşiktaşlı terlik almış hissi hayli mutluluk vericidir. Fanatik terliğin yanı sıra bir taraftar atkısı veya biraz daha orjinal örme bir atkı da erkek arkadaşınızı, sevgilinizi veya bu babanızda olabilir yılbaşında mutlu etmeye yetecektir.

Hepinize sağlıklı, mutlu, huzur dolu nice yıllar dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar