Kız Arkadaşa Hediye, Modaluna, Yılbaşında Sevgiliye Hediye Seçimi

Yılbaşı için Modaluna'nın kız arkadaşınızan özel hediye seçeneklerini gördünüz mü? Modaluna ev veya ofisinizin rahatlığında dünya markalarının zengin koleksiyonlarına cazip kampanya fırsatlarıyla ulaşabileceğiniz bir alışveriş platformudur.

Dünya modasını yakından takip eden modaluna; özenle seçtiği, marka değeri yüksek, sınırlı sayıdaki ürünleri 2 ila 6 günlük kampanyalar sürecinde, %85’e varan indirimlerle üyelerinin beğenisine sunuyor.

Ben de böylece kız arkadaşa hediye, kız kardeşe hediye ve anneye hediye durumunu çözüyorum. Sizin de haberiniz olsmodalunaun; www.modaluna.com da bayanlar için Prada Gözlükler, Deniz Kaprol bijuterileri, Deniz Kaprol çantaları, birçok ünlü marka parfüm, Salty Sardine spor giyim, bacak güzelleştiren ve selülit azaltan Fitflop terlikler, Lacoste ayakkabılar, Alessi saatler, Suwen iç giyim, atkı, bere, eldiven setleri ve denizden gelen sağlığı size sunan H2O kozetik ürünleri var.

Acele edin ve kampanyalar sona ermeden kız arkadaşınıza, kız kardeşinize, annenize bu kaliteli ve cazip fiyatlı ürünlerden seçin. Modaluna, bu yılbaşı alışverişinizi çok keyifli kılacak.

Modaluna’yı Twitterdan takip etmek isterseniz adresi; http://Twitter.com/ModaLunaTurkiye
Modaluna’nın blog adresi de; http://modaluna.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar