2011 Model Hediye Seçenekleri

2011 yılına yeni girdiğimiz şu günlerde eski moda hediyelerin raflara kalkma vakti geldi geçiyor bile.

Teknolojinin hızla ilerlemesi ve internetin ailemizden biri olmasıyla birlikte yazdığımız mektuplar, gönderdiğimiz kartlar ve güller artık tarih olmaya başladı. Neden mi? İnsanlar kendilerini sanal aleme hapis ederek, orada kendilerine bir yaşam geliştirmeye başladılar. Örneğin, sanal çiftlikler kurup, hayvanlarını sanal alemde beslemeler mi dersiniz, yoksa sanal alemde evler yapıp şehir oluşturmalar mı dersiniz. Ne derseniz deyin internetle birlikte insanlar daha az sosyal olmaya başladılar. Dolayısıyla bu da hediyelere yansıdı. İnsanlar mektup yazmak veya tebrik kartı göndermek yerine facebook üzerinden birbirine hediye ve gül yollamaya başladı. Bakarsınız ileri günlerde kız istemeler bile msn ortamında kameralı konuşmalarla olur. Ne dersiniz hoş olmaz mı?

Teknoloji ile birlikte eskiden bir futbol topu alınan bir çocuk taklalar atarken alınan cep telefonunda neden bu özellik yok diye surat asar hale geldi. Neyse bu yazımızdan teknolojiye ve internete düşman olduğumuz çıkarılmasın aksine interneti yerinde ve zamanında kullanılması koşuluyla herşeye erişebilinecek bir kaynak olarak görüyoruz ve teknolojinin nimetlerinden bizde dozunda faydalanıyoruz.

Gelin şimdi isterseniz size 2011 model hediye seçenekleri hakkında birkaç alternatif verelim.
2011 yılında; Yaklaşan sevgililer gününde, doğum günlerinde, tanışma yıldönümü vs gibi özel günlerde sevgilinize en güzel anlarınızı resmetmesi için güzel bir digital fotoğraf makinesi alabilir, ya da sizi beklerken canı sıkılmasın ve sürekli iletişim halinde olabilin diye 3g'li bir cep telefonu alabilirsiniz.

Peki arkadaşlara ne alınmalı? Arkadaşınız eğer bayansa işimiz biraz zor bir mp3 çalar, bir çanta ve çeşitli aksesuarlar alabilirsiniz. Ama erkekse bir zippo ya da tabaka alarak onu mutlu edebilirsiniz.

Ebeveynlere de alınabilecek en güzel hediyeler üst-baş yani giyimdir. Babaya bir kol düğmesi, kemer-cüzdan takımı veya kravat iğnesi, anneye ise abiye, etek, hırka gibi giyecekler alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar