14 Şubat Sevgililer Gününe Özel 2011 Model Hediye Fikirleri

Bir sevgililer günü daha yaklaşıyor, 14 Şuba 2011 sevgililer günü. Sevgililer, aşıklar, birbirini sevenler bu güne yaklaşırken aceba sevgililer gününde sevgilime ne hediye alsam telaşına düşüyor. Yeni başlayan ilişkiler de bildiğimiz kolye, künye, parfüm, kitap, çiçek gibi hediyeler belki bir süre idare ediyor ama biraz yıllanmış, seçilecek hediye seçeneği azalmış kişiler için sevgililer gününde bir hediye fikri bulmak oldukça zor olabiliyor. Tabi birçok sevgili 14 Şubat sevgililer günü için aradığı hediyenin, orjinal bir hediye olsun, maddiyatından çok maneviyatı kuvvetli olsun, anlamlı bir hediye olsun ve tabiki unutulmasın kalıcı bir hediye olsun diye düşünüyor.

Bizde bu yazımızda, 2011 14 Şubat sevgililer gününe özel hediye fikirleri diye başlıklandırdığımız yazımıza aslında birçok hediye alternatifi değilde tek bir hediye seçeneği sunarak devam etmeyeceğiz. Yukarıda özelliklerini saydığımız ve bu özelliklere yakın, gerçektende sevgililer gününe öze olacağını düşündüğümüz bir hediye önerisi getireceğiz. Erkekler için veya bayanlar için sevgililer günü hediyesi diye ayırt etmeden, Erkek, kadın, zengin, fakir herkezin rahatlıkla yapabileceği türden asevgililer-gunu-hediyesinlam yüklü bir hediye bu. Yine bu hediyeyi sevgilinize, nişanlınıza, eşinize, annenize veya babanıza da uyarlayarak verebilirsiniz.

Şimdi ise gelelim Sevgililer günü hediyesinin detaylarına;
Öncelikle kendinize bir sayı belirliyorsunuz. Bu sayı sevgilinizle sizi anlatan ortak bir sayı, ikiniz içinde anlamlı bir sayı olursa daha güzel olur. Mesela 99 gündür berabersiniz, veya 48 ay ve 30 yıllık bir evlilğiniz var, veya 14 Şubatın 14 sayısı vs.. gibi. Sayının ne çok küçük nede çok büyük olmaması da avantaj diyelim. Sayımızı belirledik diyelim ki 38 aydır beraberiz ve 38 sayısını seçtik. Daha sonra alıyoruz elimize kağıdı kalemi. Her birlikte olduğumuz ay için 1 parça kağıt kesiyoruz ve o kağıda en güzel yazımız ile Sevgilimizi sevme nedenimizi yazıyoruz. Her bir kağıda 1 tane onu sevme nedenimiz. Bunu süslü bir dille yazıyoruz. 38 ay için onu sevdiğimizi belirttiğimiz 38 adet cümle veya cümleler. Bir tane örnek vereyim. Seni Seviyorum, Çünkü; Her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim, sen varsın ...Fakat seni sevmek için binlerce nedenim var ..... Böyle bir cümle. Bu cümleler için elinizin altındaki internetten de faydalanabilir güzel sözler bulabilirsiniz. 38 adet cümlemizi yazdıktan sonra boş bir hap şişesi, öksürük şurubu şişesi bulmamız gerekiyor kapağı ile birlikte. Bulamıyorsak gidip eczaneden bir ağız gargarası alıp şişeyi boşaltıp kullanabiliriz. Tabi şişenin tamamını bikerede gargara yapmayın, ya boşaltın yada kullanım talimatını okuyun:).

Aynı zamanda yine eczanede bulabileceğimiz boş hap tabletleri, hani şu içinden hap çıkan sarı kırmızı, kırmızı yeşil vs. çift renkli plastik hap kapları varya işte onlardan 38 adet alıyoruz. Veya kaçarlı satılıyor ise. Daha sonra 38 parça kağıdımızı hap kaplarının içine girecek şekilde, çok fazla yıpratmadan katlıyoruz ve kabına yerleştiriyoruz. Aynı bir hapmış gibi de kapatıyoruz. Daha önceden boşalttığımız ve iyice dezenfekte ettiğimiz şişenin içine haplarımızı dolduruyoruz ve işlem tamam sayılır. Kapağını kapatıp birde koyacaksak bir kutuya koyuyoruz ve ilacımız hazır. 14 Şubat için kullanacağımız bu ilacı 14 şubat sevgililer gününde sevgilimize verirken Hergün Sadece Bir Doz demeyi unutmuyoruz....Aman ha yutulmayacak, okunacak:)

Düşünceme göre 14 şubat için çok güzel ve çok anlamlı bir hediye. Hem orjinal bir hediye fikri, hemde yıllarca o ilaçlar açıp açıp okunabilir.

Şimdilik bizden bu kadar 14 Şubat 2011 için tüm sevgililerin sevgililer gününü kutlar ve mutlulklar dileriz....Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri....


1 yorum:

  1. bana anneler gunu icin lazim bana yardIm eder misiniz

    YanıtlaSil

 
Yaşam ve İnsanlar