Öğrenciler İçin Sevgiliye Güzel Bir Hediye Seçeneği

Öğrenciler özellikle biryerleden burs alamayanlar sadece ailelerinden para alanların bütçeleri ister istemez kısıtlı oluyor. Öğrenciliğin aslında güzel yanlarından biri de parayı sirkülasyon etmeyi öğretmesidir.

Öğrencilik bittikten sonra kıymeti çok daha iyi anlanan bir konudur. Öğrencilikte çoğumuzun sevgilisi olmuştur. Güzel başlanan günlerden sonra yılbaşı, sevgililer günü, doğum günü, tanışma yıldönümü gibi günler gelip çatmış ve bir hediye telaşı başlamıştır. Hediye konusu çok derin bir konudur. Çoğu kişi hediyeden çok gizli anlamlar çıkarabilme yeteniğine sahiptir. Partnerinizde böyle birisi ise aman dikkat diyelim.

Hediye seçerken onu aldım bunu aldım şunu yaptım ve yapacak birşey kalmadı üstüne üstlük öğrenciyim diyorsanız. Size müthiş bir önerimiz olacak. Çok fazla paraya gerek kalmadan işin içinden çıkabilir ve sevgilinizi sevindirebilirsiniz.
Şimdi gelin hediyemizi birlikte oluşturalım
Önce orta boylarda bir hediye kutusu almamız gerekir. Hediye kutusu kalp şeklinde olursa daha iyi olur ama bulamazsanız yuvarlak veya kare şeklinde de olabilir. Çok fazla derin olmayan bir hediye kutusu olması gerekir. Peki hediye kutusunu nerelerde bulabilir ve nerelerden almalıyız? Hediye kutusunu pastanelerden, daha çok karton işler yapan kırtasiyelerden ve hediye kutusu yapan özel yerlerden temin edebiliriz. Hediye kutusu yapan yerleri tercih edersek hem daha çok alternatif çıkar karşımıza hem de daha ekonomik olur.

Neyse hediye kutusunu aldık. Peki içerisine ne koymalıyız?
Hediye kutusunun içerisine de sevgilinizin sevebileceği birşeyler koymalısınız. Mesela erkekseniz; kızlar çikolata, jelibon ve şekerleme tarzı şeyleri çok severler, bu gibi şeylerden birkaç paket alıp içerisine boşaltabilirsiniz. Özel bir karışımda yapabilirsiniz. Bayansanız; içerisine ikinizi temsil eden birşeyler koyabilirsiniz, bir parfüm koyabilirsiniz. İçerisine konabilecekleri çoğaltmak mümkün.

Sonra üzerine ona karşı hissettiklerinizi kaleme aldığınız bir mektup bırakın ve kutuyu kapatın. Üzerini de kendiniz hediye paketi ile kaplayın. Emin olun ki sevgilinizin çok hoşuna gidecektir. Hele öğrenciyseniz ve üstbaş, yüzük, takı vs alabileceğiniz herşeyi aldıysanız bu şekilde birşey biçilmiş bir kaftandır.


14 şubat sevgililer günü hediye seçenekleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar