14 Şubat'a Özel Sevgiliye Anlamlı Bir Hediye

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü Öncesi hediye telaşına mı düştünüz, alınabilecek tüm hediyeleri aldınız geriye ne kaldı mı diyorsunuz ya da sevgilime ince bir mesaj veren anlamlı bir hediye alayım mı diyorsunuz; işte sizin adresiniz burası http://hediye-secenekleri.blogspot.com internet blogumuzda 14 şubatta sevgilimize ne almalıyız sorularına farklı hediye seçenekleri sunarak sizleri hediye derdin kurtarmaktır.

Gelin beraber 14 Şubat Sevgililer gününe özel anlamlı bir hediye tasarlayalım. Öncelikle hedefimiz sevgilimize anlamlı bir mesaj vermek olsun. Yani sevgilimiz hediyeyi alınca ondaki mesajı görsün.

"Sana Tepeden Tırnağa Aşığım" ve "Seni Tepeden Tırnağa Herşeyinle Seviyorum" gibi cümleleri bilmeyen yoktur. Ya da herkes hayatında en az bir kere söylemiştir. Söylemeyenler mi emin olun ki karşınıza söyletecek birisi çıkmamıştır. Konumuzu fazla dağıtmadan Karşıma böyle biri çıkmadı diyenlere de 14 Şubata kadar "Sana Tepeden Tırnağa Aşığım" cümlesini söyletecek birisinin karşınıza çıkmasını dileriz.

İşte bizim de mesajımız "Sana Tepeden Tırnağa Aşığım" cümlesi olacak. Alacağımız hediyelerle bu mesajı vereceğiz.

öncelikle güzel bir hediye kutusu hazırlayabilir ya da büyük bir hediye poşeti hazırlayabiliriz. Güzel bir yazıyla "Sana Tepeden Tırnağa Aşığım" cümlesini kartona yazıp hazırladığımız hediye kutusunun ya da hediye poşetinin dışına yapıştırız.

Peki hediye kutusu veya hediye paketinin içini nasıl dolduracağız. Konumuz "Sana Tepeden Tırnağa Aşığım" olduğundan dolayı bunu sembolize edebilecek bütçemize göre hediyeler seçmeliyiz.

Mesela tepeden başlarsak; bir şapka, bir bere, saç bantı, güzel bir toka veya şal olabilir. Tepeyi tamamladıktan sonra; sevimli bir diş fırçası, ruj, dudak nemlendiricisi, göz kalemi veya güzel bir atkı olabilir. Burada sevgiliniz fanatik bir taraftarsa tuttuğu takımın atkısı olabilir.
Daha sonrası için bir iç çamaşırı, kemer, cüzdan, çakmak, eldiven veya çorap olabilir.
Bu listeyi daha da uzatabilirsiniz. Tepeden tırnağa deyimini gerçekleştirebilecek sevgilinize uygun en özel hediyeleri seçip, aldığınız hediye kutusu ve hediye poşetinin içine özenle yerleştirin.

"Sana Tepeden Tırnağa Aşığım" yazılı kartonu hediye kutusu ve hediye poşetinin içerisine de koyabilirsiniz. İşe birazda esrarengizlik katmış olursunuz. 14 Şubat Sevgililer Gününde böyle bir hediye karşısında sevginiz daha da anlam kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yaşam ve İnsanlar