Çocuklara En Güzel Karne Hediyesi Seçenekleri

Yaklaşan Sömestr yarıyıl tatiliyle birlikte karnelerine kavuşacak olan öğrencileri karnesine göre hediye beklentileri sardı.

Yarım dönem boyunca okula gidip, derslerine düzenli çalışan öğrenciler zaten karşılığını karnelerinde alacaklardır. Çeşitli aksaklıklar sebebiyle derslerine yoğunlaşamayan öğrenciler de hiç üzülmesinler. Şubat tatilinde iyice bir dinlenip ikinci döneme bomba gibi girsinler. Onlar da 2.dönem sonunda mükafatlarını muhakkak alacaklardır. Ama her işin başı çalışmaktan geçiyor.

Neyse biz konumuza dönecek olursak; bir dönem boyunca çalışıp, çabalayıp karnesini pekiyiler ile donatıp takdir alan çocuklara en güzel karne hediyesi ne alabilir ya da karne hediyesi olarak ne yapabiliriz?

Öncelikle çocuk kız ve yaşıda küçükse; onun için en güzel karne hediyelerinden biri oyuncak bebek ya da peluştur. Bir sanal bebekte alternatifler arasında yer alabilir.

Çocuk erkek ve küçükse; oyuncak araba, akülü araba alabilirsiniz. İlkokula gidiyorsa oğlunuz alınabilecek en güzel karne hediyesi tuttuğu takımın formasıdır. Ya da güzel bir futbol ayakkabısı da alabilir oğlunuzu çok sevindirebilirsiniz.

Gelelim biraz daha büyük çocuklara karne hediyesi ne alınmalı konusuna...
Eğer çocuğunuz çocukluk evresinden çıkıp yetişkin dönemlerine girmiş ise bu günlerde alınacak en güzel hediye tabi bütçeniz elveriyorsa bir i-phone'dır. Netbook alabilirsiniz. Hem daha az yer kaplar hem de istediği yere taşıyabilir.

Bir telefon ya da bilgisayar yetişkin bir çocuğa alınabilecek en iyi karne hediyelerindendir.

Bunların yanında Şubat tatilinde ailecek bir tatile gidebilir, böylelikle hep beraber vakit geçirmiş eğlenmiş olursunuz.

2 yorum:

  1. bence en güzel hediye prezervatif

    YanıtlaSil
  2. Evet Bencede Burada Sana Bakarak Prezervatifin önemini kavrıyoruz..

    YanıtlaSil

 
Yaşam ve İnsanlar