Erkeğe Alınabilecek En Güzel 14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

Eğer bayansanız ve bir erkek arkaşınız varsa ki bu yazıyı okuyor olduğunuza göre; bir erkek arkadaşınız var demektir. Öyleyse tam aradığınız yerdesiniz.

Bir erkeğe hediye almak aslında hem zor hem kolaydır. Öncelikle şunu belirtelim erkeklerin hediye beklentisi kadınlara göre çok çok az diyebiliriz. Bu konuda fazla strese girmemelisiniz. İlişkinizin durumuna göre uzun süreli ve gelecek planı yaptığınız bir ilişki içerisindeyseniz, sizin ona bir gülücük atmanız sarılmanız dünyalara değişilmez.

14 Şubat Sevgililer gününde erkek arkaşınıza alabileceğiniz hediye seçenekler ini sizlerle paylaşıyoruz.

14 Şubatta erkek arkadaşınıza yapabileceğiniz en büyük jestlerden biri ona atkı ve bere örmektir. Bu hem sizin el emeğiniz olacak hemde ona şu mesajı verecektir. "Ben senin ve sen benim için soğuk kış günlerimizin içimizi ısıtan bir şöminesiyiz". Atkı ve bereyi onun sevdiği ve ona çok yakışan renklerden tercih eder ve üzerine de baş harflerinizi bir desen ile bütünleştirip işlerseniz. Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en güzel ve en orijinal sevgililer günü hediyesini siz el emeğiniz ile hazırlamış olursunuz.

Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz başka bir 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi de size ait, sizden birşeyler bulduğunuz veya beraber çok izlemek istediğiniz bir filmin cd'sini veya dvd'sini alabilirsiniz. Bu filmi üzerine güzel bir aşk mesajı yazıp; bu mesaj filmde geçen bir replik veya sizin ortak eseriniz bir söz olabilir, bu şekilde sunabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü Erkek Sevgiliye alınabilecek bir başka orijinal hediye de ona beraber yaşamak istediğiniz evin maketini ya da resmini yapabilirsiniz. Maket yapmak orijinal bir fikir ama biraz zaman alıcıdır. Burada da "Maketi ben yaptım gerçeğini de sen yap:)" mesajını vermiş olursunuz.

Genel anlamda erkekler detaylara fazla takılmazlar. Onun için ince mesaj vermek istiyorsanız, O mesajla birlikte bir kaç ipucu da sunmalısınız. Yoksa mesajı anlamamasına kızmayın. Bir de erkeklere hediye alırken kullanabilecekleri bir hediye seçmeyi unutmayın. Mesela yukarıda bahsettiğimiz maket ev çok güzel bir hediyedir, fakat bazı erkekler için tuttuğu takımın formasını alsanız o daha makbule geçer. Bu demek değildir ki sizinle bir evi olsun istemiyor. Yalnızca bakış açısıdır. Yani farklı bakış açılarıyla yaklaşmayı deneyin sevgilinize. Tabi en önemlisi de karşılıklı anlayıştır.

Sevgilinizi tanıyabilmiş ve onu çözümlediyseniz eğer, o zaman hediye kısmı çok kolaydır. Onun hobilerine göre bir hediye tasarlayabilirsiniz ama dediğimiz gibi öncelikle düşünmeniz nokta kullanabileceği bir şey olması.

1 yorum:

  1. Bence erkeğe alınablecek en güzel hediye --> http://www.buldumbuldum.com/hediye/oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy/

    YanıtlaSil

 
Yaşam ve İnsanlar